Дрю Беррімор і... ще одна Дрю Беррімор міняються місцями в трейлері комедійного фільму «Дублерка»

5 листопада 2020,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці року в український прокат вийде комедія «Дублерка» («The Stand-In»), дві головні ролі в якій виконала зірка фільмів «Янголи Чарлі» і «Нецілована» Дрю Беррімор. Режисеркою стрічки стала Джемі Беббіт.

У комедії «Дублерка» Беррімор втілює двох головних героїнь: голлівудську актрису та її амбітну дублерку, які вирішують помінятися місцями.

Кенді Блек є голлівудською кінозіркою з серйозними проблемами з алкоголем, наркотиками і податками. Коли її відправляють в реабілітаційний центр, вона вирішує, що замість неї може поїхати її енергійна дублерша Паула. Підміну ніхто не помічає, тому втомлена від слави та постійної уваги папараці Кенді перекладає на Паулу усі свої інтерв'ю, появи на ток-шоу і навіть зйомки у фільмі. Несподівано Паула повністю занурюється в свою нову роль, захоплюючи кар'єру Кенді і навіть переїжджаючи до її хлопця. Чи розкриється їхній секрет?

Роль хлопця Кенді виконує зірка хітового комедійного серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» Майкл Зеген. Також в комедії Беббіт знялися Голланд Тейлор, Еллі Кемпер, ТіДжей Міллер, Ендрю Реннеллс та Ліна Данем.

Українська прем'єра фільму «Дублерка» запланована на 3 грудня.

928 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: