Джейсон Момоа, він же Аквамен, пожертвував свій золотий тризуб на благодійність Greenpeace

4 листопада 2020,  16:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джейсон Момоа, відомий завдяки ролі супергероя Аквамена у всесвіті DCEU, вирішив підтримати активістів організації із захисту природи Greenpeace, відправивши їм свій золотий тризуб.

У коміксах та фільмах DC Артур Каррі, також відомий як Аквамен, є спадкоємцем престолу підводного царства Атлантида, і захисником усіх морів та океанів. І Момоа, який грає його на великому екрані, з таким же завзяттям займається активізмом, спрямованим на порятунок наших морів.

Цього літа актор розповів в соцмережах про те, що він підтримує благодійну організацію Greenpeace, і подарував її активістам, які борються проти забруднення морів нафтою, свій чарівний тризуб:

Мій єдиний тризуб поламався, але я вирішив використати його на добро. Жертвуйте на благодійність. Допомагайте тим, хто цього потребує, і поширюйте про це слово. Я б хотів привернути увагу до крутого аукціона, який проводить @Greenpeace. Чотири активісти з Greenpeace Nordic попливли і окупували нафтову вишку в датському Північному морі, щоб вимагати юридичної заборони на всі нові розвідки нафти. Оскільки я не міг бути з ними особисто, я відправив їм мій тризуб Аквамена в надії, що він допоможе їм захистити наші прекрасні моря й планету від справжніх лиходіїв промисловості викопного палива.

Також актор закликав політиків активніше працювати над переходом на відновлювану енергію, яка допоможе зберегти моря і землі:

Політики повинні встати і забезпечити нам більше джерел відновлюваної енергії, замість того, щоб дозволяти цій індустрії розривати наші моря та землі. Аквамен ніколи б не дозволив цьому лайну статися, і ми не повинні.

А в кінці посту Момоа додав з посмішкою:

Warner Brothers, мені потрібно більше тризубів.

Перший сольний фільм про пригоди Аквамена вийшов на екрани в кінці 2018 року і зібрав в світовому прокаті більше 1 мільярда доларів. Прем'єра блокбастера «Аквамен 2», який також зніме Джеймс Ван, очікується в 2022 році.

1808 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: