Галь Гадот поділилася новими фото зі зйомок фільму «Червоне повідомлення» з Двейном Джонсоном і Раяном Рейнольдсом

2 листопада 2020,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Диво-жінка» Галь Гадот порадувала своїх шанувальників (тобто всіх нас) новими фотографіями зі знімального майданчика очікуваного пригодницького бойовика від Netflix «Червоне повідомлення», на яких також присутні її колеги Двейн Джонсон​ і Раян Рейнольдс.

Опублікувавши вчора в своєму Facebook нові приголомшливі знімки з колегами та командою фільму «Червоне повідомлення» («Red Notice»), режисером якого став Роусон Маршалл Тербер, Гадот розповіла (і показала), як вони змогли завершити зйомки в умовах пандемії COVID-19:

Повернувшись додому, у мене був час подумати над минулою парою місяців, коли я знімалася у фільмі #RedNotice. Щоб повернутися на роботу під час пандемії, було потрібно багато чим пожертвувати, особливо це стосується нашої дивовижної команди. Щоб завершити зйомки фільму, ми мали бути ізольованими 24/7 і ходити тільки на знімальний майданчик і назад. Знімальна група повинна була знаходитися далеко від своїх родин протягом декількох місяців, і вони працювали в поті чола, щоб ми зробили найкращий фільм, а також всі були здоровими.

А також актриса подякувала усім, хто працював над фільмом «Червоне повідомлення», включаючи Джонсона та Рейнольдса, з якими, судячи з фото, вони відмінно повеселилися і в кадрі, і за кадром:

Я завжди знала, що речі виходять сильними і особливими, тільки коли за ними стоїть колективна сила. І це якраз такий випадок. Спасибі вам велике, команда #RedNotice. Спасибі тобі, Роусон Маршалл Тербер, і моїм дивовижним колегам Двейну Джонсону і Раяну Рейнольдсу. Не можу дочекатися, щоб ви всі побачили цей фільм!!! Він такий гарний.

Дати прем'єри у «Червоного повідомлення» поки немає, але вона очікується в 2021 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його трейлер.

А поки ми чекаємо на його прем'єру, вже у грудні (ми дуже на це сподіваємося) на великі екрани вийдуть два не менше очікуваних фільми з Гадот в головній ролі: «Диво-жінка 1984» та «Смерть на Нілі».

4081 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: