Софі Тернер озвучить принцесу Шарлотту в новому мультсеріалі від HBO Max «Принц»

1 листопада 2020,  02:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Софі Тернер, яка зіграла королеву Сансу Старк в хітовому фентезі «Гра престолів», приєдналася до касту мультсеріалу «Принц» («The Prince»), який буде сатиричним поглядом на життя принца Джорджа, сина Кейт та Вільяма і майбутнього спадкоємця британського престолу.

Цю класну новину повідомив творець і виконавчий продюсер мультсеріалу Гарі Джанетті, який озвучує принца Джорджа, поділившись в своєму Instagram фрагментом «Принца», присвяченим Хелловіну:

Зустрічайте Шарлотту Софі Тернер.

У фрагменті Джордж одягнувся одним поросятком із казки «Троє поросят», думаючи, що Шарлотта та Луї будуть двома іншими поросятами, але Шарлотта вирішила стати Дороті з «Чарівника країни Оз», а Луї приміряв образ графа Дракули.

Цікаво, що принца Вільяма, батька Джорджа, Шарлотти та Луї, озвучить у цьому мультсеріалі... Іван Реон, який грав у «Грі престолів» Рамсі Болтона, садиста й колишнього чоловіка героїні Тернер. І це буде не єдине закулісне возз'єднання у «Принці».

До його касту також увійшли актори Орландо Блум і Том Голландер, які грали ворогів в хітовій діснеївській трилогії «Пірати Карибського моря». Блум озвучить принца Гаррі, а Голландер принца Чарльза.

Анімаційна комедія вийде на стримінговому сервісі HBO Max і була натхненна Instagram-аккаунтом Джанетті, де він сатирично показує членів британської королівської родини очима маленького принца Джорджа.

Ви також можете знати Тернер завдяки ролі Джин Грей/Темного фенікса в супергеройських фільмах «Люди Ікс: Апокаліпсис» та «Люди Ікс: Темний фенікс».

7541 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: