Вийшов трейлер сімейного фентезі «Казка старого мельника» зі Ступкою та Вітовською

26 жовтня 2020,  22:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер українського фільму «Казка старого мельника» представляє свій зірковий каст, куди увійшли Остап Ступка, Ірма Вітовська, Анна Кошмал, Ада Роговцева, Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв.

Разом з трейлером з'явився і синопсис «Казки старого мельника», яку написав сценарист Сергій Гаврилюк та зняв режисер Олександр Ітигілов мол .:

Вечір, діти збираються навколо вогнища, старий мельник починає розповідати їм казку. У його казці бурсак Миколка вирушає до пана Адама, щоб навчити грамоті його доньку Христинку. Та на шляху до маєтку Миколка дізнається, що селище захопили нечисті сили, вовкулаки та повітрулі, а сам пан Адам знаходиться у полоні. Миколка та Христинка вирішують звільнити в’язнів і землі від нечисті, але для цього їм доведеться пройти крізь багато випробувань, одне з яких може виявитися їм не під силу...

Роль Миколи виконує актор Валентин Томусяк.

Довгоочікувана прем'єра фентезі «Казка старого мельника», яка неодноразово переносилася, відбудеться напередодні Нового року, 31 грудня.

4506 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: