«Острів кошмарів» – екзотика, що несе смерть – з 29 жовтня в кіно

26 жовтня 2020,  14:06 | Статті

Дія фільму «Острів кошмарів», який стартує в кінотеатрах України цього тижня – 29 жовтня, розгортається на маленькому тропічному острові, який нагадує узбережжя Таїланду. В центрі подій – Ніл і Христина – подружня пара, яка проводить свою відпустку знайомлячись з острівною екзотикою, звичками та традиціями островитян.

Під кінець відпочинку молоді люди вирішили розважитися в місцевому барі, і, вочевидь, перебрали з алкоголем. Оскільки, прокинувшись вранці, вони нічого не можуть пригадати.

При тому Ніл, який захоплюється фото і відеозйомкою, виявляє на своєму телефоні новий довжелезний відеозапис. Сподіваючись відновити в пам'яті події минулої ночі, пара починає дивитися відео.

Але замість веселощів вони бачать детальний запис процесу вбивства. На відео Ніл власноруч жорстоко вбиває свою дружину та закопує тіло в землю. Побачені кадри шокують обох. Христина жива, але сліди на її шиї говорять про правдивість відеозапису. До того ж, на дівчині надітий загадковий амулет, що з'явився казна-звідки.

Подружжя прагне покинути острів – однак для цього необхідно повернути документи, які незрозумілим чином зникли з сумки Христини.

Очікуючі отримати допомогу та відповіді на свої питання від місцевих мешканців, пара лише більше заплутується в мережі магічних ритуалів, які ведуть до смерті.

Містичний трилер «Острів кошмарів» зняв режисер Даррен Лінн Боусман, відомий своєю роботою над франшизою «Пила». Для виконання головних ролей були запрошені Меггі КьюОстрів фантазій») і Люк ХемсвортСвіт Дикого Заходу»).

Режисер фільму – визнаний майстер лякати та змушувати нервувати глядачів. І в цьому плані «Острів кошмарів» не розчарує шанувальників даного жанру. Для цього у фільмі задіяні як прості та сильні прийоми, на зразок фонтанів крові, так і більш витончені – сюрреалістичні явища, яким важко знайти пояснення.

Фільм повідомляє про те, що слід бути обережнішими, вирушаючи на пошуки пригод. Оскільки їх дійсно можна зустріти, і це будуть далеко не ті пригоди, які хотілося б отримати.

Подивитися містичний трилер «Острів Кошмарів​» можна в кінотеатрах України з 29 жовтня.

2917 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: