Шоураннер «Хлопаків» Ерік Кріпке повідомив, що Гроза вижила і повернеться в 3 сезоні

24 жовтня 2020,  01:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх шанувальників підступної лиходійки Грози зі всесвіту серіалу «Хлопаки» вона все-таки вижила в тому кривавому фіналі і ще повернеться на наші екрани! Це особисто підтвердив шоураннер Ерік Кріпке.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 8 серії 2 сезону «Хлопаків».

В інтерв'ю для сайту TVLine Кріпке вирішив не тримати інтригу, а однозначно оголосити про те, що Гроза (Ая Кеш) все-таки вижила після тієї битви в лісі:

Ні, вона не мертва! Адже вона Гроза! Вона маленька, уперта нацистка. Вона дійсно не померла. Ми подумали, що цікаво, як ви пам'ятаєте, що вона старіє дуже повільно. Тому найкращим поетичним фіналом для цього персонажа, який вірив, що є представником якоїсь «чистої раси», щоб вона виявилася покаліченою і була змушена жити так, можливо, протягом століть. Це було б для неї гірше за смерть. Так що ні, Гроза не мертва. Хештег «Гроза жива».

Якщо ви знайомі з філософією Адольфа Гітлера і його теорією про «вищу расу», то напевно пам'ятаєте про те, що до неї зараховували тільки білих і, що важливо, здорових німців. Тоді як людей з інвалідністю, навіть білих і чистокровних німців, не вважали за людей і відправляли до концтаборів для експериментів.

Так що тепер Гроза опинилася в положенні тих людей, яких вона зневажала разом зі своїми дружками-нацистами, і в цьому є певна іронія долі.

Гроза позбулася і рук, і ніг під час битви в лісі, де вона вбила Бекку (Шантель Ван Сантен), чим викликала гнів її сина Раяна (Камерон Кроветті), і син Гоумлендера (Ентоні Старр) просто підірвав її на місці за допомогою своїх лазерів .

Так що ми з нетерпінням чекаємо на її повернення в 3 сезоні «Хлопаків», який вийде колись в майбутньому (сподіваємося, що в 2021 році).

5918 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: