Дивимося зворушливий трейлер фільму «Все моє життя», який змусить вас розплакатися

20 жовтня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Рот і Гаррі Шам мол. закохуються і планують весілля, але їхню радість захмарюють жахливі новини в першому трейлері романтичної драми «Все моє життя», яким поділилася студія Universal Pictures.

Фільм «Все моє життя» ґрунтується на реальній історії кохання двох молодих людей. Дженн і Сол є милою, веселою і зарученою парою, у якої, як усім здається, ще все попереду. Але коли Солу ставлять діагноз рак печінки в грудні, їхні плани про літнє весілля стають неможливими.

У гонці з часом друзі та родина Дженн і Сола запускають збір коштів онлайн, щоб допомогти парі зробити весілля їхньої мрії всього за два тижні. В процесі закохані стикаються з неймовірною щедрістю і увагою людей з усього світу, які хочуть відсвяткувати силу кохання разом з ними.

Ви можете знати Рот завдяки хітовій франшизі жахів «Щасливий день смерті» та науково-фантастичному серіалу «Утопія», а Шам раніше зіграв в популярних серіалах «Лузери» та «Сутінкові мисливці».

Мелодрама «Все моє життя» виходить в світовий прокат вже на цьому тижні, 23 жовтня, але поки невідомо, чи покажуть її в українських кінотеатрах.

3338 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: