Дивимося трейлер 2 сезону серіалу «СидорЕнки-СидОренки» за участю Даші Астаф'євої

19 жовтня 2020,  19:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий сезон популярного комедійного серіалу «СидорЕнки-СидОренки», який виходить на каналі 1+1, отримав назву «Ремонт стосунків», і в ньому з'явиться зірка «Свінгерів» Даша Астаф'єва.

Український ситком «СидорЕнки-СидОренки» розповідає про дві родини, які раптом дізнаються, що через те, що їхні прізвища однаково пишуться, багато років тому в пологовому будинку переплутали їхніх синів. Вони вирішують зустрітися і незабаром перетворюються на одну велику дисфункціональну сімейку.

У майбутніх серіях господарем великого будинку стає Петро СидорЕнко, і його дружина Леся вирішує навести там свої порядки. Тим часом Олександру і Ользі СидОренкам доведеться звикати до бідного життя (хоча хамон та червону ікру ще ніхто не відміняв).

Астаф'єва стане запрошеною зіркою в одній з майбутніх серій, де втілить саму себе — відому українську співачку і актрису, яка обертається у вищому світі.

Нижче ви знайдете дві фотографії зі зйомок 2 сезону за участю Астаф'євої, які дозволяють краще розгледіти її стильний total black look і розкривають, що СидорЕнки та СидОренки познайомляться з нею на виставці в картинній галереї.

Дві прем'єрні серії 2 сезону серіалу «СидорЕнки-СидОренки» виходять на каналі 1+1 вже сьогодні, 19 жовтня, о 20:45. Наступну пару серій покажуть у вівторок.

4184 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: