Завершилися зйомки «Скаженого весілля 3», до касту якого приєдналася Надія Мейхер

18 жовтня 2020,  13:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній день зйомок очікуваної комедії «Скажене весілля 3» було розкрито, що в ній з'явиться відома українська співачка і актриса Надія Мейхер. І у нас вже є перший погляд на її несподівану героїню.

У продовженні хітових комедій «Скажене весілля» та «Скажене весілля 2» колишня учасниця групи «Віа Гра» втілить черницю (або настоятельку монастиря), у якої, судячи з фотографій, близькі стосунки з отцем Євлампієм, роль якого виконує Потап. Також рясу в майбутньому фільмі одягне Позитив.

Разом з Мейхер до касту приєдналися ще дві актриси: зірка серіалу «Школа» Ганна Трінчер та зірка «Жіночого кварталу» Валерія Товстолес.

Офіційний синопсис «Скаженого весілля 3», де на нас чекає велике ромське весілля за участю молодшого сина Середюків Захара (який вже виріс):

Промайнуло чотири роки після останнього Скаженого весілля, і ось стати на рушничок щастя планує наймолодший з родини Середюків – Захар. Традиційно для дітей Василя, для створення сім’ї він обрав екзотичну пару – дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях Середюків. Нас знову чекає Скажене весілля!

Прем'єра комедії «Скажене весілля 3», режисером якої виступає Любомир Левицький, а продюсером – Юрій Горбунов, відбудеться в 2021 році.

6028 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: