Трейлер і постер 5 сезону серіалу «Це ми» кажуть про серйозні зміни

17 жовтня 2020,  11:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожна родина заслуговує на новий початок. Телеканал NBC представив повноцінний трейлер 5 сезону своєї хітової драми «Це ми», який розповідає про життя декількох поколінь родини Пірсонів. І вони чекають на поповнення.

Трейлер починається зі сцени, де Кевін (Джастін Гартлі) і Рендалл (Стерлінг К. Браун) намагаються налагодити відносини, але вже в наступній сцені Кевін говорить братові, що «раніше він думав, що найгіршим днем ​​в його житті був день смерті батька», але тепер він вважає, що «найгірший день у його житті це день, коли батьки принесли додому Рендалла». Чи зможуть вони помиритися в майбутніх серіях? Дивіться до самого кінця.

Також трейлер показує, як Рендалл, Бет (Сьюзен Келечі Вотсон) та їхня сім'я переживають світову пандемію коронавірусу і як Рендалл дізнається про те, що трапилося в день його народження. Тим часом Ребекка (Менді Мур) намагається брати від життя все, поки може, а Кевін з радістю чекає того, коли він стане батьком.

І слоган нового постера якраз повідомляє про серйозні зміни в рядах Пірсонів, натякаючи на народження нового члена сім'ї:

Цей сезон змінить нас назавжди.

Перші дві серії 5 сезону вийдуть на телеекрани 27 жовтня.

4303 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: