Вийшов трейлер серіалу «Протистояння», заснованого на романі Стівена Кінга

16 жовтня 2020,  12:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярних серіалів «Справжня кров» і «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард знову володіє суперздібностями і опиняється на стороні зла в трейлері фентезійного міні-серіалу «Протистояння».

Ґрунтуючись на однойменному романі культового письменника Стівена Кінга, «Протистояння» переносить нас в постапокаліптичний світ, зруйнований пандемією агресивного штаму грипу, який вбиває майже все населення світу. А ті, хто вижив, опиняються в центрі боротьби добра і зла.

Доля людства тепер лежить на плечах 108-річної матінки Абагейл, яку грає легендарна Вупі Голдберг, та невеликої групи тих, що вижили. Їхні найгірші кошмари знаходять своє втілення в чоловіку з небезпечною посмішкою та неймовірними здібностями Рендаллі Флеззі, Темному чоловіку, якого втілює Скарсгард.

Також в цій екранізації знялися зірка супергеройської франшизи «Люди Ікс» Джеймс Марсден, зірка супергеройського блокбастера «Аквамен» Ембер Герд, зірка серіалів «Сутінкові мисливці» і «Стріла» Кетрін МакНамара та Генрі Зага з супергеройського екшену «Нові мутанти».

Прем'єра міні-серіалу «Протистояння», який створив та зняв режисер «Нових мутантів» Джош Бун, відбудеться наприкінці року, 17 грудня.

3047 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: