Хто з ключових персонажів загинув в фіналі 2 сезону серіалу «Хлопаки»?

15 жовтня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня завершився 2 сезон хітового супергеройського серіалу «Хлопаки», де супергерої є ще тими м*даками-психопатами, і, як і передбачалося, він не обійшовся без смертей з обох сторін.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 8 серії 2 сезону «Хлопаків».

У фінальній серії 2 сезону Бекка (Шантель Ван Сантен) звернулася за допомогою до Бутчера (Карл Урбан) і Хлопаків (Джек Квейд, Лас Алонсо, Томер Капон, Карен Фукухара), щоб вони допомогли їй повернути сина Раяна (Камерон Кроветті), якого викрали Гоумлендер (Ентоні Старр) і Гроза (Ая Кеш), щоб створити свою сімейку психопатів-нацистів.

За допомогою хитрощів Хлопаки розділили Гоумлендера і Грозу, і, поки Гоумлендер розбирався зі спецназом Vought, з яким уклав угоду Бутчер, Грозу знатно відметелили Старлайт (Ерін Моріарті), Королева Мейв (Домінік МакЕллігот) та Кіміко.

Гроза скрутила Кіміко шию, але, на щастя, Кіміко незабаром ожила.

Але супергероїні не встигли добити Грозу, оскільки та полетіла геть. Побитій нацистці вдалося наздогнати Бутчера, Бекку та Раяна, і коли вона вирішила перерізати Бецці горло, Раян підірвав Грозу за допомогою своїх лазерів.

На жаль, Бекку не вдалося врятувати, і вона хоробро загинула, переконавшись, що Бутчер захистить її сина від Гоумлендера та Vought.

І це були не єдині смерті в фіналі сезону. Коли здавалося, що битва вже позаду і можна видихнути, трагічний кінець наздогнав главу Церкви колективу Алістера Адану (Горан Вішніч).

Його голова вибухнула після розмови з конгресвумен Вікторією Ньюмен (Клаудія Дурміт). І, як нам розкрили через декілька секунд, це Вікторія вміє підривати голови людей силою думки. Так що зустрічайте нового супера-психопата, з яким доведеться битися Хлопакам в 3 сезоні.

5435 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: