Принцеса Діана і принц Чарльз у центрі уваги в трейлері 4 сезону серіалу «Корона»

15 жовтня 2020,  14:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Їхня історія була схожа на казку, але закінчилася кошмаром. Стримінгова платформа Netflix представила новий трейлер 4 сезону хітового історичного серіалу «Корона», де в центрі подій опиняється принцеса Діана, також відома як леді Ді.

Події 4 сезону «Корони», яка розповідає про життя та правління королеви Єлизавети II (Олівія Колман), почнуться наприкінці 1970-х і покажуть знайомство та весілля Діани (Емма Коррін) і Чарльза (Джош О'Коннор) і їхній складний шлюб, який закінчився скандальним розлученням.

Разом з їхньою казкою-що-обертається-кошмаром трейлер представляє Маргарет Тетчер (Джилліан Андерсон), відому як Залізна леді, яка була прем'єр-міністром Великої Британії з 1979 року по 1990.

В одній зі сцен Тетчер навіть стає перед королевою на одне коліно.

Також 4 сезон не обійдеться без нових випробувань для чоловіка королеви принца Філіпа (Тобайас Мензіс) та її молодшої сестри принцеси Маргарет (Хелена Бонем Картер), чий шлюб з фотографом Ентоні Армстронг-Джонсом (Бен Деніелс) розпався у кінці 3 сезону, дуже сильно розбивши їй серце.

На новому кадрі майбутніх серій, що розташований нижче, Діана постає в своїй весільній сукні в день весілля, який повинен був стати найщасливішим днем ​​її життя. Але всі ми знаємо, що у цієї принцеси не було хепі-енду.

Прем'єра всіх серій 4 сезону серіалу «Корона» відбудеться за місяць, 15 листопада.

2690 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: