«Тор 4»: Наталі Портман розкрила нові деталі про своє перетворення на Жінку-Тор

10 жовтня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Тор: Любов і грім» буде ґрунтуватися на коміксі «Mighty Thor», про що в новому інтерв'ю повідомила лауреатка премії «Оскар» Наталі Портман.

Коли під час інтерв'ю Yahoo її запитали про майбутній супергеройський фільм від Marvel Studios, де її героїня отримає надздібності і стане Жінкою-Тор, Портман розповіла що вже займається в спортзалі:

Я не можу вам сказати багато чого. Але я дуже схвильована. Я починаю тренуватися, щоб наростити м'язи.

І тут же розкрила важливу деталь про сюжет фільму:

Він заснований на графічному романі «Mighty Thor». У ньому [Джейн Фостер] проходить лікування від раку і за сумісництвом є супергероїнею.

Ось офіційний синопсис коміксу «Mighty Thor», який вийшов в 2015 році:

Коли доктор Джейн Фостер піднімає містичний молот Мйольнір, вона перетворюється на богиню грому, Могутню Жінку-Тор! Їй потрібно битися з багатьма ворогами, поки Асгард все сильніше охоплює хаос, а всі Десять королівств загрожує поглинути війна. Але її найбільшою битвою буде бій з більш особистим ворогом: раком, який вбиває її смертну форму.

Раніше режисер і сценарист Тайка Вайтіті говорив, що він не впевнений, чи включатиме в екранізацію сюжетну лінію про рак, але, судячи зі слів Портман, схоже, що він все-таки вирішив її залишити.

Прем'єра супергеройського блокбастера «Тор 4», де також зіграють Кріс Гемсворт, Тесса Томпсон та Крістіан Бейл, відбудеться 10 лютого 2022 року.

13577 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: