«Надприродне»: промо, кадри і опис 15 серії 15 сезону «Дай мені притулок»

10 жовтня 2020,  19:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Вінчестери повинні «діяти швидко, на випадок, якщо щось піде не так», а Кастіель збирається зізнатися їм у чомусь важливому в промо-ролику 15 серії 15 сезону хітового серіалу «Надприродне».

Синопсис серії «Gimme Shelter» («Дай мені притулок») повідомляє:

Кастіель (Міша Коллінз) і Джек (Александр Келверт) працюють над справою, яка включає в себе членів місцевої церкви. Тим часом Сем (Джаред Падалекі) та Дін (Дженсен Еклс) відправляються на пошуки Амари (Емілі Своллов).

Кадри 15 серії показують, що під час свого розслідування Кастіель і Джек будуть прикидатися агентами ФБР, як це періодично роблять Вінчестери. І Джек виглядає неймовірно щасливим, коли показує свій значок місцевому шерифові.

Також ми бачимо, що пошуки Амари, яка є фізичним втіленням Темряви і сестрою Бога (Роберт Патрік Бенедикт), увінчаються успіхом, оскільки на кадрах вона обідає в кафе разом з Семом та Діном. Але чи стане вона допомагати Вінчестерам в їхній місії зупинити Бога?

Прем'єра 15 серії фінального сезону фентезі «Надприродне», яку зняв Метт Коен, відбудеться 16 жовтня за українським часом.

12178 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: