«Тілесні гри»: вийшов трейлер божевільної комедії з Джошем Дюамелем та Олівією Манн

8 жовтня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джош Дюамель, Олівія Манн і Декс Шепард змагаються в небезпечних іграх в трейлері американської комедії для дорослих «Тілесні гри» («Buddy Games»), режисером якої виступив сам Дюамель.

Фільм «Тілесні гри» розповість про групу 30-річних друзів, які возз'єднуються, щоб зіграти в гру «Бадді», дикий мікс абсурдних фізичних та моральних випробувань. В процесі гри вони зцілять свої старі душевні рани, виправлять помилки минулого і зрозуміють справжню цінність дружби... або помруть в спробах зробити це.

Також в цій божевільній історії про недитячі ігри з'являться зірка хітового фентезійного серіалу «Надприродне» Дженсен Еклс та зірка супергеройських серіалів «Стріла» і «Легенди завтрашнього дня» Ніл МакДонаф.

Світова прем'єра комедії «Тілесні гри» відбулася в минулому році на одному з американських кінофестивалів, і поки невідомо, чи покажуть її в українських кінотеатрах. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися про це першими.

Цього літа Дюамель зіграв в сімейному фільмі «Думай як пес», де він возз'єднався з колегою по франшизі «Трансформери» Меган Фокс.

3262 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: