«Хлопаки»: 7 серія 2 сезону розкрила несподіване вразливе місце Чорного нуара

7 жовтня 2020,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мовчазний, але смертоносний член Сімки Чорний нуар з супергеройського серіалу «Хлопаки» неодноразово показував нам і Хлопакам, що його неможливо вбити. Але, виявляється, у нього теж є слабке місце.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 7 серії 2 сезону «Хлопаків».

У 2 сезоні супергерой Чорний нуар (Нейтан Мітчелл) декілька разів переживав сильні вибухи, але вони не приносили йому особливого дискомфорту, хіба тільки пошкоджували його чорний костюм (і періодично залишали опіки на шкірі).

Але раз навіть у Прозорого (Алекс Гесселл) Хлопаки змогли знайти вразливе місце, то воно точно має бути у кожного члена Сімки. І в 7 серії 2 сезону про вразливість Чорного нуара нам повідала сама Королева Мейв (Домінік МакЕллігот).

Коли Чорний нуар спробував затримати Старлайт (Ерін Моріарті) під час її втечі з вежі Vought, на допомогу Енні несподівано прийшла Мейв, яка підняла маску Чорного нуара, відкрила його рот і... засунула туди шоколадний батончик з горіхами.

Виявляється, у Нуара сильна алергія на арахіс, і поки він намагався дотягнутися до шприця з епінефрином, Старлайт і Мейв встигли втекти.

Так що Хлопакам потрібно запастися шоколадними батончиками з горіхами, і Нуар їх більше не потурбує.

Фінальна серія 2 сезону «Хлопаків» вийде в цю п'ятницю, 9 жовтня.

5918 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: