З'явився епічний тизер екшену «Мисливець на монстрів» з Міллою Йовович

7 жовтня 2020,  12:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У світлі того, що багато гучних кінопрем'єр переносяться на 2021 рік через пандемію коронавірусу, науково-фантастичний бойовик «Мисливець на монстрів» вирішив зайняти місце, що звільнилося, і переїхати на 2020 рік.

Спочатку світова прем'єра екшену «Мисливець на монстрів» була запланована на вересень, але через COVID-19 і часткову роботу кінотеатрів в США її перенесли на квітень 2021 року. Але тепер, щоб працюючі кінотеатри не були порожніми, її прем'єра у світі та Україні відбудеться 3 грудня.

На честь цього кінокомпанія Sony Pictures поділилася в мережі першим тизером «Мисливця на монстрів», який показує, як зірка франшизи «Оселя зла» і культової фантастики «П'ятий елемент» Мілла Йовович та її команда на військових машинах стикаються в пустелі з гігантським монстром, розміром з Годзіллу.

Фільм «Мисливець на монстрів» буде адаптацією популярної відеогри від Capcom, режисером якої є Пол В. С. Андерсон, чоловік Йовович і творець хітової франшизи «Оселя зла», що також була заснована на відеоіграх.

В екшені «Мисливець на монстрів» Йовович втілює лейтенанта Артеміду, яка разом зі своїми вірними солдатами відправляється в інший світ, де вони повинні вести відчайдушну боротьбу за виживання з величезними ворогами, які володіють неймовірними силами.

4915 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: