«Загін самогубців 2»: Джеймс Ганн поділився крутим фан-артом з Харлі Квін і Королем Акул

6 жовтня 2020,  19:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» Джеймс Ганн в захваті від фан-арту, який шанувальники коміксів та фільмів DC відправляють йому в соцмережах, але особливо його підкорив малюнок за участю Харлі Квінн і Короля Акул, які пішли в рознос.

Ганн поділився фан-артом, на якому Харлі Квінн в своєму новому червоно-чорному костюмі з сиквела сидить на плечах Короля Акул, в Instagram зі словами:

Крутий фан-арт «Загону самогубців 2» від @mowaywayway, який, я вважаю, відмінно передає нашу атмосферу. До речі, спасибі вам всім за ваш крутий фан-арт. Я постараюся поставити якомога більше лайків і поділитися ними в сторіс, так що продовжуйте їх відправляти!

У ролі Харлі Квінн на великі екрани повернеться номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі, яка на початку року вирушила в свою сольну пригоду в екшені Кеті Янь «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн».

А коли хейтери в коментарях до фан-арту написали, що студія Warner Bros. змусила Ганна включити Харлі в його фільм, він відповів просто:

Та ну вас. Вона напевно мій найулюбленіший персонаж DC, а Марго Роббі напевно найкращий актор, з яким я коли-небудь працював, без винятків.

Українська прем'єра «Загону самогубців 2» очікується 5 серпня 2021 року.

5104 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: