Про кохання, вибір та риб: дивимося четвертий тизер фільму-медитації «Передчуття»

6 жовтня 2020,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматична героїня фільму-медитації «Передчуття» у втіленні актриси Ірини Бенюк продовжує свою філософську промову в суді в новому тизері. І ця промова зачіпає серця всіх присутніх.

Синопсис драми Вячеслава Криштофовича розповідає, що було до цього:

Повільне життя провінційного приморського містечка N раптом порушує локальний скандал, який розгортається навколо чоловіка, що пішов з життя. Про місце його поховання знають лише дружина та друг, але вони категорично відмовляються повідомити про це іншим. Таким нібито був заповіт небіжчика, дивака, закоханого у море. Кожен з героїв шукає відповіді на власні питання, проте шукає їх зовні, в соціумі, в інших, а тому не знаходить. Відчуття тривоги розлите просто неба. Щось має статися.

Опинившись в суді, героїня Бенюк промовляє зворушливу промову від щирого серця, імовірно про покійного, чиє місце поховання залишається для жителів містечка таємницею. Вона згадує про розмову з ним, де мова зайшла про риб і про те, як риби, хоча є холоднокровними істотами, ніколи не помиляються у виборі пари. На відміну від людей.

Квитки на фільм «Передчуття» ви знайдете в нашій афіші, яка постійно поповнюється. В український прокат він виходить у четвер, 8 жовтня.

3531 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: