Дивимося тизер фінальної серії 2 сезону серіалу «Хлопаки» з Бутчером і Беккою

2 жовтня 2020,  19:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, якщо ви ще не дивилися 7 серію 2 сезону супергеройського серіалу «Хлопаки», то промо-ролик фінальної серії покаже вам спойлери.

У 7 серії Гоумлендер (Ентоні Старр) привів Грозу (Ая Кеш) до свого сина Раяна (Камерон Кроветті) та його матері Бекки (Шантель Ван Сантен), оскільки захотів мати справжню родину... І, як багато хто з нас боялися, містер та місіс Психопати забрали дитину у матері з метою перетворити його на такого ж нациста і расиста, як і вони самі, щоб потім разом правити світом.

На щастя, вони не вбили Бекку, і в тизері 8 серії, якої завершиться 2 сезон, вона знаходить свого чоловіка Бутчера (Карл Урбан) і звертається до нього по допомогу.

Раніше в сезоні Бутчер хотів звільнити Бекку з ув'язнення на об'єкті Vought, але коли вона зрозуміла, що він не зможе прийняти Раяна і завжди буде бачити в ньому супера-монстра, то відмовилася тякати й повернулася до сина.

Так що тепер, якщо Бутчер не зробить дурницю і відкине убік свої упередження щодо суперів, вони з Беккою можуть повернути Раяна і стати щасливою родиною. Хоча це ж «Хлопаки», але ми все ще можемо помріяти про хеппі-енд для цієї парочки протягом наступного тижня.

Фінальна серія 2 сезону «Хлопаків» вийде на Amazon Prime в наступну п'ятницю, 9 жовтня. Не переживайте, серіал вже продовжили на 3 сезон.

6873 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: