«Сіндерелла»: перший погляд на Камілу Кабельо в новій адаптації казки про Попелюшку

1 жовтня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші кадри з фільму «Сіндерелла» від Sony Pictures, в якому відома американо-кубинська співачка Каміла Кабельо виконає роль Попелюшки.

Кабельо заявляє, що «Сіндерелла» буде «іншою версією відомої історії» про дівчину-сироту Попелюшку, яка живе зі злою мачухою і двома злими зведеними сестрами, а коли за допомогою своєї хрещеної феї потрапляє на королівський бал, то закохується в принца, а після виходить за нього заміж, і вони живуть довго і щасливо.

На перших кадрах нової адаптації казки ми бачимо Попелюшку у втіленні Кабельо в простій бежевій сукні і з косою на плечі, поки вона з посмішкою співає за роботою про свої мрії. І поки вона дуже нагадує «Попелюшку» від студії Disney.

Принцом в «Сіндереллі» стане Ніколас Голіцин, злу мачуху Попелюшки втілить зірка діснеївських мультфільмів «Крижане серце» Ідіна Мензел, роль хрещеної феї Попелюшки виконає Біллі Портер, а короля зіграє Пірс Броснан.

У березні зйомки цього казкового мюзиклу перервала світова пандемія COVID-19, але Кабельо, інші актори та режисерка Кей Кеннон вже повернулися на знімальний майданчик, щоб завершити роботу над ним.

Українська прем'єра фільму «Сіндерелла» від студії Sony Pictures запланована на 11 лютого 2021 року. А як вам Кабельо в образі Попелюшки?

5662 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: