Трейлер міні-серіалу «Хтось повинен померти» показує зіткнення двох небезпечних сімей

30 вересня 2020,  20:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У родині мисливців хтось рано чи пізно стане здобиччю. Стримінгова платформа Netflix опублікувала сьогодні офіційний трейлер свого драматичного міні-серіалу з елементами трилера «Хтось повинен померти».

Події напруженої 3-серійної історії «Хтось повинен померти» (ісп. «Alguien tiene que morir» або англ. «Someone Has to Die») розгортаються в 1950-х роках в Іспанії в консервативному і традиційному суспільстві під час диктаторського режиму Франсиско Франко, де зовнішній вигляд і зв'язки родини відіграють ключову роль.

В Іспанію з Мексики повертається молодий хлопець Габіно, оскільки його родина повідомляє, що знайшла для нього відповідну пару. Однак, він бере з собою додому свого нового друга, темношкірого артиста балету, дивуючи своє консервативне місто. І незабаром по місту починають ходити скандальні чутки.

Творцем цього сімейного трилера, учасники якого постійно з'являються на екрані з рушницями, є мексиканський режисер та сценарист Маноло Каро Серрано, відомий завдяки іншому серіалу від Netflix «Будинок квітів».

Прем'єра міні-серіалу «Хтось повинен померти» відбудеться 16 жовтня.

3368 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: