Енн Вінтерс відтворила культові образи Мадонни, щоб зіграти співачку в її байопіку

29 вересня 2020,  00:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «13 причин чому» Енн Вінтерс знялася у фотосесії в знаменитих образах часів початку кар'єри Мадонни і влаштувала в соцмережах кампанію, щоб виконати головну роль в автобіографічному фільмі співачки.

Лауреатка премії «Еммі» вирішила показати всьому світу, що вона просто ідеально підходить на роль молодої Мадонни, перетворившись на її двійника для нової фотосесії, якою вона поділилася в Instagram.

На першій фотографії Вінтерс позує поруч з дзеркалом з чорним волоссям та в золотій сукні, і вона схожа тут на Мадонну з кліпу «Like a Prayer» (1989).

Далі Вінтерс приміряла культовий образ Мадонни в стилі панк-рок з недбало зібраним волоссям на потилиці і зачесаним чубчиком на бік.

Тут вона одягла поверх білої сукні футболку у велику сіточку, руки прикрасила мереживними рукавичками і масивними браслетами, а на одне вухо вдягла величезну сережку у формі хреста і лук з легендарного кліпу «Like a Virgin» (1984) готовий.

І якщо вже на закулісних фотографіях складно повірити, що перед нами Вінтерс, а не сама Мадонна прибула в майбутнє з 80-х, то наступні професійні знімки точно відберуть у вас дар мови.

Оскільки актрисі вдалося домогтися приголомшливої подібності зі співачкою не тільки зовні, але і в позах, і навіть у погляді в камеру.

Сподіваємося, що Мадонна оцінить ці фотографії по достоїнству і розгляне кандидатуру Вінтерс на головну роль в байопіку про своє життя.

5642 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: