Режисер «Загону самогубців 2» Джеймс Ганн відповів хейтерам Харлі Квінн

28 вересня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Харизматична і повністю божевільна суперлиходійка Харлі Квінн повернеться на екрани в супергеройському екшені «Загін самогубців: Місія навиліт». І що б там не говорили злі язики, Джеймс Ганн був дуже радий її участі в своєму фільмі.

Сиквел «Загону самогубців» пережив чимало змін в режисерському кріслі, поки студія Warner Bros. не запросила очолити проект Ганна, щойно його звільнили з Disney (але потім незабаром покликали назад).

Студія дала режисерові повний контроль над фільмом, включаючи свободу вибору тих персонажів з коміксів про Загін самогубців, яких він захоче перенести на екран. Але хейтери продовжують писати йому про те, що продюсери з Warner Bros. нібито «змусили» його покликати туди Харлі.

Один з них з ніком amoosenamedbruce написав днями в Instagram Ганна:

Я знаю, що ти це не визнаєш, але ти повинен бути хоч трохи злим з приводу того, що студія змусила тебе включити Харлі в твій фільм.

Ганн тут же розвіяв ці злі чутки:

Та ну вас. Вона напевно мій найулюбленіший персонаж DC, а Марго Роббі напевно найкращий актор, з яким я коли-небудь працював, без винятків.

Браво, Джеймс. Адже Марго Роббі дійсно є чудовою актрисою, яка до 30 років встигла отримати 2 номінації на «Оскар», і кожен раз сяє на екрані в образі Харлі Квінн, відкриваючи нові сторони своєї складної суперлиходійки/антигероїні.

Екшен «Загін самогубців: Місія навиліт» прибуде на екрани 5 серпня 2021 року.

5105 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: