Кіану Рівз стає супергероєм Місячним лицарем на новому фан-арті MCU

28 вересня 2020,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіану Рівз за свою кар'єру зіграв чимало культових героїв, але в його фільмографії все ще відсутня роль супергероя. Проте шанувальники актора не втрачають надію побачити його на екрані в одному з фільмів чи серіалів MCU, наприклад в «Місячному лицарі».

Фантастичний фан-арт від діджитал-художника spdrmnkyxxiii, яким він поділився на вихідних, показує Рівза в світло-сірому костюмі Місячного лицаря з капюшоном, який тримає застібка із зображенням Місяця.

Обличчя Рівза виглядає дуже побитим, оскільки за основу художник взяв один з кадрів франшизи «Джон Уік», де найманий вбивця у відставці у втіленні Рівза весь час повинен боротися за своє життя з іншими найманими вбивцями.

У мережі ходять чутки, що стримінгова платформа Disney+ та компанія Marvel Studios дуже хотіли б отримати Рівза на роль Місячного лицаря, так що цей фан-арт в майбутньому цілком може стати реальністю.

Місячного лицаря часто порівнюють з Бетменом з коміксів DC, оскільки вони обидва є мільйонерами-детективами, які використовують своє багатство, щоб створювати гаджети, за допомогою яких їхні альтер-его борються зі злочинністю. Але у Місячного лицаря також є надздібності, як суперсила, супершвидкість і супервитривалість, які залежать від місячного циклу.

Раніше мережу підкорив фан-арт, на якому Рівз зображений в образі Примарного гонщика.

3638 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: