«Хлопаки»: нова серія 2 сезону показала найдивнішого супера Сосиску кохання

28 вересня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 6 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Хлопаки» Бутчер та його команда проникли в секретну психіатричну лікарню Sage Grove, де Vought ставить досліди над людьми, і познайомилися там з супером, який володіє найбільшою божевільною суперздібністю усіх часів.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 6 серії 2 сезону «Хлопаків».

Проникнувши в Sage Grove, Марвін (Лас Алонсо), Французик (Томер Капон) і Кіміко (Карен Фукухара) виявили там безліч суперів, яких Vought тримає в одиночних камерах. Це дорослі люди, яким вкололи препарат V, але їхній організм, на відміну від організму дитини, рідко сприймає його добре і дає людині круті надздібності.

Наприклад, один з піддослідних отримав здатність блювати кислотою і постійно страждав від цього в своїй камері, але навіть це не найбільш дивний супер, з яким Хлопаки зіткнулися в Sage Grove.

Коли супери вирвалися на свободу зі своїх камер і влаштували бунт, Хлопакам також довелося битися з супером з подовжуваним... членом, яким він може управляти, як щупальцем. І цей супер мало не задушив своїм агрегатом Марвіна, у якого тепер психологічна травма на все життя, оскільки до такого не були готові навіть наші Хлопаки.

Незворушним в цей момент залишився тільки Французик, який сказав Марвіну:

Не будь таким обмеженим.

У коміксах супера з величезним дітородним органом звати Сосиска кохання (Love Sausage), і він є одним з небагатьох суперів-союзників Хлопаків. І хоча в коміксах у нього теж є «п'ятнадцять дюймів чистого динаміту», Сосиска кохання не може його подовжувати і хапати ним людей, як щупальцем. Тут вже постаралися Ерік Кріпке та його команда.

Роль Сосиски кохання на екрані зіграв актор Ендрю Джексон.

Цікаво, чим нас збирається шокувати 7 серія 2 сезону «Хлопаків», яка називається «Butcher, Baker, Candlestick Maker» («М'ясник, пекар, творець свічників») і вийде на екрани в п'ятницю, 2 жовтня.

4958 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: