Зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія зіграє в екшен-комедії «Spa Day»

27 вересня 2020,  02:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська актриса Єва Лонгорія, найбільш відома завдяки ролі Габріель Соліс в хітовому серіалі «Відчайдушні домогосподарки», виконає головну роль у фільмі «Spa Day», а також стане його режисеркою.

Сайт Variety повідомляє, що Лонгорія вже підписалася на екшен-комедію «Spa Day» («День Спа»), яку вона зніме для кінокомпанії Sony Pictures, а також вона готує ще два фільми для студій Searchlight і Universal.

Крім виконання головної ролі і режисури, Лонгорія також буде продюсувати цей проект разом з Беном Спектором та їх компанією UnbeliEVAble Entertainment.

Авторами сценарію «Spa Day» виступають творці серіалу «Теленовела» Джессіка Голдштейн та Кріссі Пітрош, де Лонгорія виконала головну роль.

Деталі про сюжет поки тримаються в таємниці, але сайт Variety каже, що Лонгорія «виконуватиме подвійні обов'язки перед і за камерою». Можна припустити, що вона зіграє в цій екшен-комедії агента під прикриттям, але стверджувати це поки рано.

Лонгорія вже неодноразово була режисеркою серій різних телесеріалів, включаючи серіали «Підступні покоївки», «Теленовела», «Незаймана Джейн» і «Гранд Готель», а зараз вона готується до зйомок комедії «24-7» для Universal Pictures.

А в минулому році Лонгорію можна було побачити в кінотеатрах в пригодницькому фільмі «Дора і Загублене місто», де вона зіграла маму головної героїні.

8632 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: