«Мала з характером»: бойовик з Рубі Роуз і Жаном Рено вийде в прокат у жовтні

26 вересня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У жовтні на екрани українських кінотеатрів вийде гостросюжетний бойовик «Мала з характером», головну роль в якому виконає зірка супергеройського серіалу «Бетвумен» і екшену «Три ікси: Реактівізація» Рубі Роуз.

Фільм «Мала з характером» («The Doorman») знято в дусі першого «Міцного горішка», тільки замість протистояння Брюса Вілліса і Алана Рікмана він покаже протистояння Рубі Роуз та Жана Рено.

Роуз втілює колишнього морпіха, яка після виходу у відставку влаштовується на роботу швейцаром в висотку класу люкс в Нью-Йорку. Коли будівлю захоплює група злодіїв під керівництвом безжалісного лідера, чию роль грає Рено, головна героїня повинна використати свої смертельні навички, щоб зупинити їх та захистити сім'ю своєї сестри.

На локалізованому постері бойовика «Мала з характером», режисером якого виступає Рюхей Кітамура, героїня Роуз позує в червоному камзолі та білих рукавичках швейцара, але її армійську підготовку видає пістолет в руках.

Українська прем'єра екшену «Мала з характером» очікується 15 жовтня. Дата може бути змінена, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua.

6653 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: