«Люксембург, Люксембург»: дивимося тизер нового фільму режисера Антоніо Лукіча

25 вересня 2020,  16:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітової драмеді «Мої думки тихі» Антоніо Лукіч уже приступив до роботи над новим кінопроектом, який отримав назву «Люксембург, Люксембург».

Фільм «Люксембург, Люксембург» це історія про двох братів Колю і Васю, які вирушають у тривалу подорож до Люксембургу. Там один із них мріє познайомитися з батьком, якого не бачив із п’ятирічного віку, а інший воліє будь-що ухилитися від цієї зустрічі. Втім, неминучого не уникнути, і ця поїздка назавжди змінить життя Колі й Васі.

Тизер нової драматичної комедії (або комедійної драми) Лукіча представляє Колю, який працює маршрутчиком. Він приходить в гості до жінки, якій він «зламав обидві руки», але розмова за чаєм у них якось не клеїться.

Головні ролі в цій історії виконають учасники українського хіп-хоп гурту Курган & Agregat, яка прославилася в 2014 році, випустивши на Youtube кліп «Лове (Love)».

Для Лукіча «Люксембург, Люксембург» буде другим повнометражним фільмом в його режисерській кар'єрі. Згідно із заявкою на пітчинг Держкіно, його бюджет буде 42 мільйони гривень, з яких кінематографісти розраховують на держпідтримку в 29 мільйонів. Тобто другий фільм Лукіча буде в 4 рази дорожчим, ніж його дебют «Мої думки тихі», чий бюджет склав майже 9 мільйонів гривень.

Зйомки стрічки «Люксембург, Люксембург» заплановані на березень-травень 2021 року. Дати прем'єри у другого повнометражного фільму Лукіча поки немає.

Влітку режисер зняв молодіжний серіал для платформи 1+1 Video під назвою «Секс, інста, ЗНО», прем'єра якого очікується цієї осені.

3836 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: