«Гелстром»: вийшов трейлер серіалу про мисливців на демонів, знятого за коміксами Marvel

24 вересня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше ніж за місяць до прем'єри свого містичного серіалу «Гелстром» стримінгова платформа Hulu поділилася його офіційним трейлером, який обіцяє нам такі ж моторошні пригоди, як в однойменних коміксах Marvel.

Згідно з синопсисом серіалу, його головні герої «Деймон і Ана Гелстром є дітьми загадкової та могутньої серійної вбивці Вікторії Гелстром. Незважаючи на свої розбіжності, брат і сестра об'єднуються, щоб вистежувати жахи в людській подобі за допомогою своїх незвичайних навичок».

Трейлер показує, що в матері Деймона і Ани, яка провела останні 20 років у психіатричній лікарні для небезпечних злочинців, живе якась могутня сутність, що відчайдушно рветься назовні. На цьому робить акцент і офіційний постер серіалу, представлений разом з трейлером.

Деймона та Ану, які в коміксах є дітьми диявола і наполовину демонами, а також володіють надздібностями, втілюють Том Остін і Сідні Леммон. Їхню одержиму мати Вікторію грає Елізабет Марвел.

Прем'єрний сезон серіалу «Гелстром», творцем якого виступає Пол Збіжевськи, вийде 16 жовтня. Він буде складатися з 10 серій.

2930 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: