«Хлопаки»: хто з членів Сімки обернувся в новій серії проти Гоумлендера?

23 вересня 2020,  19:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми так довго цього чекали, і нарешті в 5 серії 2 сезону у Хлопаків в боротьбі з великим і жахливим Гоумлендером з'явився дуже могутній союзник.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 5 серії 2 сезону серіалу «Хлопаки».

Гоумлендер (Ентоні Старр) вже давно тероризує свою колегу по Сімці й колишню дівчину Королеву Мейв (Домінік МакЕллігот), і, здавалося, та змирилася зі своїм становищем, боячись, що він заподіє шкоду її близьким, але в 5 серії все змінилося.

Нещодавно Гоумлендер дізнався, що Мейв зустрічається з Єленою (Нікола Коррейя-Дамуд), і вирішив помучити її, розповівши на весь світ про те, що Мейв лесбійка, хоча насправді вона — бісексуалка. І тепер Vought щосили намагається заробити на цьому, експлуатуючи образ сильної та незалежної лесбійки (оскільки «лесбійка це простіше і зрозуміліше для людей») і втягуючи у весь цей цирк Єлену.

Єлені не сподобалося, що з неї намагаються зробити стереотипну лесбійку, одягнену в чоловічий костюм, який вона не носить в реальному житті, і, залишивши знімальний майданчик блокбастера «Світанок Сімки», вона сказала Мейв, що не збирається перетворюватися на «лесбійську версію ляльки Кена» і що вона бере на роботі відпустку і їде до сестри.

Мейв злякалася, що якщо Єлена буде далеко, то вона не зможе захистити її від Гоумлендера, і пояснила своїй коханій, що таким чином «він над нею знущається».

А після Мейв сказала фразу про Гоумлендера, яка змінить майбутнє Сімки:

Ми знищимо цього виродка.

Так що тепер у Хлопаків в союзниках є не тільки Старлайт (Ерін Моріарті), але і сама Королева Мейв, яка наприкінці серії звернулася по допомогу до Безодні (Чейс Кроуфорд) в обмін на його старе місце в Сімці.

Тим часом Гоумлендер створив союз з Грозою (Ая Кеш), яка, до речі, може виявитися не просто довгожителькою, а взагалі невразливою. Так що Хлопакам, Старлайт і Мейв знадобляться всі сили, щоб їх перемогти.

Нова серія серіалу «Хлопаки» вийде на екрани в п'ятницю, 25 вересня.

5966 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: