Прощавай, «Супергьорл»: 6 сезон стане для супергеройського серіалу від The CW фінальним

23 вересня 2020,  02:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В цьому році ми попрощалися з серіалом «Стріла», а в наступному свій супергеройський плащ повісить до шафи Супергьорл, як повідомив у вівторок канал The CW. Слідом за ним своєю заявою поділилася актриса Мелісса Бенойст.

Декілька годин тому Бенойст, яка втілює Кару Денверс/Супергьорл на телеекрані з 2015 року, опублікувала в соцмережах свою заяву з приводу того, що наступний сезон «Супергьорл» буде для її серіалу фінальним:

Сказати, що це була честь для мене грати цю культову героїню, було б величезним применшенням. Бачити те, який неймовірний вплив серіал здійснює на маленьких дівчаток по всьому світу, завжди залишало мене смиренною і позбавленою дару мови.

Бенойст зазначила, що Супергьорл увесь цей час продовжує надихати і її особисто, придаючи їй сил і даруючи надію:

На мене вона теж здійснила цей вплив. Вона показала мені силу, наявність якої я навіть не підозрювала в собі, навчила знаходити надію в найтемніші часи і тому, що ми сильніші, коли ми об'єднуємося. Те, за що вона бореться, змушує всіх нас ставати кращими. Вона змінила моє життя у ліпшу сторону, і я навіки вдячна.

А в кінці Бенойст пообіцяла «до біса відмінний фінальний сезон» і додала фразу криптонською мовою «el mayarah», що означає «сильніші разом»:

Я в захваті, що нам випало спланувати наше завершення цієї дивовижної подорожі, і я не можу дочекатися, щоб ви побачили те, що ми готуємо. Я обіцяю вам, що ми зробимо фінальний сезон до біса відмінним. El mayarah.

Фінальний сезон «Супергьорл» буде складатися з 20 серій, прем'єра яких відбудеться в 2021 році. Його зйомки почнуться пізніше, оскільки Бенойст повідомила навесні, що чекає на дитину, і зараз знаходиться в декретній відпустці.

6159 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: