Промо та постер 17 сезону «Анатомії пристрасті» розкривають його дату прем'єри

18 вересня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на затримку зйомок через світову пандемію коронавірусу, шанувальники хітової медичної драми «Анатомія пристрасті» побачать Еллен Помпео та інших улюблених акторів в дії ще у цьому році. Прем'єра її 17 сезону відбудеться 12 листопада.

Майбутні серії «Анатомії пристрасті» торкнуться теми боротьби медиків з COVID-19, як було оголошено раніше, а виконавиця головної ролі заявила в свій перший день зйомок 17 сезону, що вона «присвячує цей сезон всім медикам, хто поліг у боротьбі з цією хворобою, і всім медикам, хто продовжує з нею боротися».

Разом з тизером в мережі з'явився і офіційний постер 17 сезону, який показує профіль Мередіт Грей в її білому халаті на тлі коридорів лікарні. Слоган на постері говорить:

Часом... нам всім потрібен порятунок.

Разом з Мередіт в промо-ролику можна побачити доктора Бейлі (Шандра Вілсон); доктора Веббера (Джеймс Пікенс мол.) в поганому стані на лікарняному ліжку в оточенні Джексона (Джессі Вільямс), Меггі (Келлі МакКрірі) та Кетрін (Деббі Аллен); Амелію (Катерина Скорсоне) і Аттікуса (Кріс Кармак) з їхньою дитиною; дуже сумного Делюку (Джакомо Джіанніотті), а також Тедді (Кім Рейвер) та Тома (Грег Джерманн), які цілуються.

Але у кінці Тедді зі сльозами говорить Овену (Кевін МакКідд): «Я тебе кохаю».

5021 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: