Саша Барон Коен, Едді Редмейн і Яхья Абдул-Матін II беруть участь в протестах в трейлері фільму «Суд над чиказькою сімкою»

16 вересня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася тизер-трейлером історичного фільму «Суд над чиказькою сімкою», в якому знялися Саша Барон Коен, Едді Редмейн, Джеремі Стронг, Яхья Абдул-Матін II та Джозеф Гордон-Левітт.

Історично-біографічна драма «Суд над чиказькою сімкою» ґрунтується на реальних подіях, які відбулися в Чикаго в 1968 році. Під час з'їзду Демократичної партії США повинен був відбутися мирний протест проти В'єтнамської війни, але незабаром він перетворився на жорстоку сутичку з поліцією і національною гвардією. Організаторів протесту включаючи Еббі Гоффмана, Джеррі Рубіна, Тома Гейдена і Боббі Сіла звинуватили у змові з метою підняти бунт, і суд над ними став одним з найвідоміших судових процесів в історії США.

Коен, Редмейн, Стронг та Абдул-Матін II втілюють тут організаторів мітингу, тоді як персонаж Гордона-Левітта виступає від імені правосуддя і допитує в трейлері героя Коена. Також в цій кінострічці по обидва боки барикад з'являться Алекс Шарп, Джон Керролл Лінч, Френк Ланджелла, Марк Райленс та Майкл Кітон.

Сценаристом і режисером історії Чиказької сімки виступає Аарон Соркін. У 2011 році він отримав премію «Оскар» за свій сценарій до фільму «Соціальна мережа». Після він ще двічі був номінований на «Оскар»: за байопіки «Людина, яка змінила все» і «Гра Моллі».

Онлайн-прем'єра нового фільму Соркіна відбудеться за місяць, 16 жовтня.

5074 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: