Це офіційно: хітовий серіал «Ходячі мерці» закінчиться з 11 сезоном

15 вересня 2020,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC прийняв рішення, що 11 сезон популярного серіалу про зомбі-апокаліпсис «Ходячі мерці» стане для нього фінальним. Але, на щастя, в ньому буде найбільша кількість серій в порівнянні з попередніми сезонами.

Щоб фінальний сезон став по-справжньому незабутнім для глядачів, канал AMC вирішив, що в 11 сезоні буде аж 24 серії, що є рекордом для серіалу «Ходячі мерці», і ці серії будуть розбиті на дві частини: перші 12 серій вийдуть в 2021 році, а фінальні 12 серій у 2022 році.

Разом з цим телеканал оголосив, що прощатися доведеться не з усіма основними героями цієї постапокаліптичної саги Деріл (Норман Рідус) та Керол (Мелісса Сюзанн МакБрайд) отримають свій серіальний спін-офф, прем'єра якого відбудеться через рік після закінчення серіалу «Ходячі мерці», у 2023 році.

Тим часом восени, 4 жовтня, на екрани вийде ще один спін-офф даного всесвіту під назвою «Ходячі мерці: Світ за межами». Він розповість про групу підлітків, які залишають безпечну комуну, щоб знайти свого батька.

А також ми всі чекаємо на фінальну серію 10 сезону «Ходячих мерців», яка покаже вирішальну битву наших відважних героїв з армією Тих, що шепочуть. Її прем'єра відбудеться теж 4 жовтня.

6987 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: