Женев'єв Падалекі зіграє дружину Джареда Падалекі в серіалі «Вокер»

15 вересня 2020,  15:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW вирішив не ламати голову над тим, хто втілить дружину героя Джареда Падалекі в майбутньому серіалі «Вокер», запросивши на цю роль справжню дружину актора Женев'єв Падалекі.

Серіал «Вокер» розповість про пригоди офіцера поліції Корделла Вокера, який є вдівцем і батьком двох дітей з твердим моральним кодексом. Протягом останніх двох років він працював під прикриттям і після смерті дружини Емілі вирішує повернутися до рідного міста Остін, штат Техас, і дуже скоро розуміє, що там на нього чекає не менш важка робота.

Незважаючи на те, що дружина Вокера загинула, він буде займатися розслідуванням її смерті, так що Женев'єв буде періодично з'являтися в 1 сезоні серіалу у флешбеках, повідомив в понеділок сайт Deadline.

Емілі описують як «здібну, хоробру і зосереджену на допомозі знедоленим». Вона є «приземленим і справжнім героєм в родині Вокерів».

У подружжя вже є досвід роботи разом. Джареда та Женев'єв познайомилися і закохалися на зйомках 4 сезону серіалу «Надприродне», де Женев'єв виконала роль демона Рубі. Нещодавно вона повернулася в цьому образі в 15 сезоні.

Актори одружилися в 2010 році і зараз виховують трьох дітей.

Прем'єра серіалу «Вокер» очікується на початку 2021 року.

5958 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: