Прощавай, Крісті: Анна Феріс покинула серіал «Мамця» перед зйомками 8 сезону

15 вересня 2020,  14:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши, що настав час рухатися далі і зніматися в нових проектах, зірка хітового комедійного серіалу «Мамця» Анна Феріс попрощалася з роллю Крісті Планкетт. І для каста, і для шанувальників це стало великою несподіванкою.

Феріс повідомила про свій вихід за тиждень до старту зйомок 8 сезону «Мамці», сказавши у своїй заяві, яку опублікував сайт TV Line:

Останні 7 років з серіалом «Мамця» були одними з найуспішніших і найбільш винагороджених за мою кар'єру. Я так вдячна Чаку [Лоррі], сценаристам і моїм чудовим колегам за те, що вони створили дійсно чудовий робочий досвід. І хоча моя подорож в якості Крісті підійшла до кінця, дозволяючи мені слідувати за новими можливостями, я буду дивитися наступний сезон і вболівати за свою телеродину.

Феріс грала одну з двох головних героїнь серіалу, так що тепер вся відповідальність за серіал лягає на плечі актриси Еллісон Дженні, яка втілює маму Крісті Бонні Планкетт.

До серіалу «Мамця», який стартував у 2013 році, у Феріс була успішна кар'єра на великому екрані вона виконала головну роль в популярній комедійній франшизі «Дуже страшне кіно» і зіграла у відомій комедії «Хлопчики будуть в захваті». Так що з нетерпінням очікуємо її нових проектів.

Тим часом прем'єра 8 сезону серіалу «Матуся», чиї зйомки стартували в понеділок, очікується цієї осені, але точної дати у неї поки немає.

7611 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: