Тараджі П. Генсон відсвяткувала свій 50-й день народження в бікіні

15 вересня 2020,  00:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська актриса Тараджі П. Генсон, яку ви можете знати завдяки хітового серіалу «Імперія», підірвала минулої п'ятниці Інтернет, показавши, як вона запалює на свій 50-й день народження у відвертому бікіні.

У свій день народження, 11 вересня, номінантка на премію «Оскар» поділилася в Instagram неймовірними знімками зі своєї вечірки, яка проходила в морі на яхті, з підписом та поцілунками:

Відривайся крихітко, це твій ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ.

Таким чином актриса в пух і прах розгромила всі дискримінаційні стереотипи з приводу того, що бікіні чи різнокольорове волосся можуть носити лише юні дівчата та жінки до 30 років. І ми їй аплодуємо за таку сміливість та впевненість у собі.

У коментарях до посту свої поздоровлення з днем народження, компліменти та захоплені емоджі залишили друзі і колеги Генсон Голлі Беррі, Вівіка А. Фокс, Лудакріс, Тайріз Гібсон та Марлон Вайанс.

Нещодавно Генсон можна було побачити в комедіях «Чого хочуть чоловіки» і «Кава і Карім», а в 2021 році вона озвучить лиходійку на ім'я Белль Боттем в очікуваному мультфільмі «Посіпаки: Становлення лиходія».

6423 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: