«Хлопаки»: нові серії 2 сезону розкрили темні секрети супергероїні Грози

14 вересня 2020,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 серії 2 сезону популярного серіалу «Хлопаки» супергероїня Гроза показала своє справжнє обличчя, а в 4 серії Хлопаки дізналися страшний секрет про її минуле.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про 1-4 серії 4 сезону серіалу «Хлопаки».

На початку нового сезону Гроза (Ая Кеш) стала новим членом Сімки, замінивши Прозорого (Алекс Гесселл), якого в 1 сезоні вбили Хлопаки. Спочатку вона здавалася милою і усміхненою зіркою соцмереж, яка рада отримати таку можливість, але дуже скоро її гра на публіку отримала інший відтінок.

У 3 серії 2 сезону, коли Сімка вирушила слідами Хлопаків і супертерориста, яким виявився брат Кіміко (Карен Фукухара), Гроза вирвалася в цій гонитві вперед і наздогнала Кіміко та Кенджі (Абрахам Лім) в спальному районі. Вона помчала за ними через житлову багатоповерхівку, убивши по ходу справи родину афроамериканців (і будь-якого афроамериканця, який їй траплявся на шляху). Причому робила вона це просто заради розваги.

А коли вона в кінці кінців наздогнала Кенджі, то скрутила йому шию зі словами «жовтий виродок», розкривши, що вона є жорстокою расисткою і нацисткою.

Причому такою вона стала вже дуже давно, як повідомили події 4 серії. У ній Г'юї (Джек Квейд), Молоко Матері (Лас Алонсо) та Енні (Ерін Моріарті) вирушили в дорожню подорож, щоб дізнатися про справу, пов'язану з супергероїнею Ліберті (Свобода), яка зникла в 1972 після жорстокого вбивства невинного молодого афроамериканця.

Поспілкувавшись з молодшою ​​сестрою вбитого, наші герої дізналися, що Ліберті і Гроза це одна і та ж сама людина. А значить супери мають не тільки суперсили, але й старіють набагато повільніше, ніж звичайні люди.

На додаток до своїх жорстоких діянь, якими вона на початку сезону перевершила самого Гоумлендера (Ентоні Старр), завдяки вбивству супертерориста Гроза стала справжньою медіасенсацією, і тепер в кожному інтерв'ю висміює Гоумлендера, перетворившись на його найгірший кошмар, як нам і обіцяв шоураннер Ерік Кріпке.

Наступна серія серіалу «Хлопаки» вийде у п'ятницю, 18 вересня.

6216 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: