«Аватар 2»: Сігурні Вівер знімається під водою на нових фотографіях зі зйомок сиквелів

14 вересня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дві нові фотографії зі зйомок сиквелів науково-фантастичного епіка Джеймса Кемерона «Аватар» розкривають, що Сігурні Вівер з'явиться в них в образі представниці раси на'ві.

Продюсер франшизи Джон Ландау поділився парочкою знімків за участю Вівер зі зйомок майбутніх «Аватарів» в своєму Instagram минулого тижня:

Сігурні ніколи не уникала сцен екшену. Тут вона грає в одній [такій сцені] для сиквелів «Аватара».

На цих фотографіях актриса, яка повернеться в «Аватарі 2» в образі доктора Грейс Огустін, глави програми «Аватар», позує в спеціальному басейні в костюмі для використання технології захоплення руху, за допомогою якої на комп'ютері вона стане однією з на'ві, корінних жителів далекої планети Пандора.

Раніше в цьому басейні, чия поверхня заповнена мільйонами пластикових кульок для правильного світла під водою, можна було побачити Сема Вортінгтона, Зої Салдану, Кліффа Кертіса та Кейт Вінслет.

Поки нам залишається лише гадати, чи з'явиться Вівер в цьому підводному епізоді разом з ними, чи це будуть дві окремі сцени.

У зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу прем'єри сиквелів «Аватара» знову переїхали на рік вперед. Тепер «Аватар 2» вийде на великі екрани 15 грудня 2022 року, «Аватар 3» 19 грудня 2024 року, «Аватар 4» 17 грудня 2026 року, «Аватар 5» 21 грудня 2028 року.

5318 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: