В український прокат виходить горор «Антебеллум» з Жанель Моне

14 вересня 2020,  12:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього четверга, 17 вересня, українські глядачі зможуть відправитися в небезпечну подорож у часі в період рабства в США в новому горор-трилері «Антебеллум», головну роль в якому виконує зірка оскарівських фільмів «Приховані фігури» та «Місячне сяйво» Жанель Моне.

У загадковому фільмі жахів «Антебеллум» Моне втілює успішну письменницю Вероніку Генлі, яка опиняється у пастці в жахливій реальності — між нашим часом і періодом рабства в США — і повинна розкрити перевертаючу розум таємницю, поки не стало надто пізно.

Компанію Моне в цій небезпечній подорожі у часі складають зірка серіалу «Дорогі білі» Марке Річардсон II, зірка епіка «Бен-Гур» Джек Г'юстон, зірка фільмів «Наркотик» і «Сусіди 2» Кірсі Клемонс, зірка оскароносної драми «Скарб» Габурі Сідібе та зірка франшизи «Голодні ігри» Джена Мелоун.

Режисерами «Антебеллума» є Джерард Буш і Крістофер Ренц, а його продюсерами виступають номінанти на премію «Оскар» Шон МакКіттрік і Реймонд Менсфілд, які працювали над культовими горорами Джордана Піла «Пастка» та «Ми».

Ви вже можете придбати квитки на фільм «Антебеллум» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

4104 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: