Трейлер, постер і дата прем'єри 2 сезону серіалу «Іспанська принцеса»

12 вересня 2020,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Катерина Арагонська стає королевою-воїном у трейлері 2 сезону серіалу «Іспанська принцеса», яким на цьому тижні поділився канал STARZ.

Історична драма «Іспанська принцеса» розповідає історію Катерини Арагонскої (Шарлотта Гоуп), іспанської принцеси, яка відправляється в дощову Англію, де виходить заміж за принца Артура (Енгус Імрі) і стає принцесою Уельською. Коли принц помирає, Катерина заявляє, що їхній з Артуром шлюб не був консумований і що вона все ще є незайманою. Бажаючи стати королевою, вона вирішує вийти заміж за іншого спадкоємця престолу принца Гаррі (Руайрі О’Коннор), який в майбутньому стане королем Генріхом VIII.

Вийшовши заміж за Гаррі у фіналі 1 сезону, Катерина тепер вагітна і чекає на дитину, але раптом у королівстві починається війна. І вона вирішує з мечем в руках захищати своїх підданих, чим викликає обурення у чоловіка і двору.

Але Катерина не збирається сидіти склавши руки, що підтверджує і постер 2 сезону, який показує її вагітною та в бойових обладунках, зі слоганом:

Борися як жінка.

Серіал «Іспанська принцеса» повертається з новими серіями 11 жовтня.

10594 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: