Шивані Гаї зіграє небезпечну лиходійку в 2 сезоні серіалу «Бетвумен»

11 вересня 2020,  23:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні супергеройського серіалу «Бетвумен» ми нарешті познайомимося з лиходійкою Сафією, роль якої виконає актриса Шивані Гаї. Ви можете її знати завдяки серіалу «Домініон».

Хоча Сафія Сохаїл ще жодного разу не з'являлася на телеекрані, її ім'я звучало в 1 сезоні «Бетвумен» декілька разів. Це вона найняла кілера Гвинтівку (Гарфілд Вілсон) на початку сезону, щоб він убив Бетвумен (Рубі Роуз), а Еліс (Рейчел Скарстен) так сильно її боялася, що залишилася разом з Мишею (Сем Літтлфілд) в лікарні «Аркхем», щоб від неї сховатися.

У 2 сезоні ми побачимо Сафію в якості «правительки невеликої громади на острові Коріана, яка готова люто її захищати», пише сайт TVLine.

У Сафіі є багато ворогів і стільки ж союзників. Вона є жалісливою та харизматичною. Її люди дуже її люблять, і вона не зупиниться ні перед чим, щоб захистити те, що належить їй. Ніхто не проходить непоміченим Сафією, особливо ті, хто стикалися з «Пустельною трояндою» (рідкісними ліками, здатними вилікувати будь-яку хворобу).

У коміксах DC Сафія є однією з колишніх коханок Кейт Кейн, але шоураннер серіалу Керолайн Дріс розповіла в інтерв'ю для журналу EW у травні, що «Бетвумен» представить свою версію цієї лиходійки. У серіалі Сафія буде тією людиною, яка відіграла ключову роль в тому, що Еліс стала безжальною вбивцею.

У майбутніх серіях супергеройський костюм Бетвумен одягне нова героїня Раян Вайлдер, роль якої виконає актриса Джавісія Леслі. Вона стане першою темношкірою Бетвумен в екранізаціях коміксів DC.

Прем'єра 2 сезону «Бетвумен» очікується у січні 2021 року.

8570 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: