Перший погляд на Мела Гібсона в образі брутального Санти у фільмі «Товстун»

11 вересня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У чорній комедії «Товстун» лауреат премії «Оскар» Мел Гібсон втілить суворого Санту Клауса, який виглядає дуже лякаюче на першому кадрі.

Сюжет фільму «Товстун» («Fatman») буде слідувати за сварливим та незвичайним Сантою у втіленні Гібсона, який бореться із занепадом свого бізнесу. Тим часом 12-річний хлопчик Біллі точить зуб на Санту, оскільки той подарував йому на Різдво шматок вугілля. Щоб помститися нахабному товстунові, Біллі наймає кілера, щоб той убив Санту.

Роль кілера в цій незвичайній різдвяній історії виконає актор Волтон Гоггінс, відомий завдяки срічкам «Мерзенна вісімка», «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт» і «Людина-мураха та Оса».

Авторами сценарію і режисерами комедії виступають Ешом Нелмс і Йен Нелмс.

У світовий прокат фільм «Товстун» вийде наприкінці року, 3 грудня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

Цього літа Гібсона можна було побачити на великих екранах в екшен-трилері «Ураган», а скоро в кінотеатрах відбудеться прем'єра науково-фантастичного бойовика «Квант часу», де актор виконає одну з центральних ролей.

6313 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: