Вийшов фінальний трейлер серіалу «Сестра Ретчед» від творця «Американської історії жахів»

8 вересня 2020,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітової горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон перетворюється на медсестру-монстра в новому трейлері серіального трилера «Сестра Ретчед», творцем якого також є Раян Мерфі.

У серіалі «Сестра Ретчед» Полсон втілює знамениту медсестру Мілдред Ретчед з роману Кена Кізі «Пролітаючи над гніздом зозулі» в молодості. У 1947 році вона, пройшовши всі жахи Другої світової війни, прибуває на нове місце роботи — психіатричну лікарню, де поступово перетворюється на монстра для своїх пацієнтів.

На початку трейлера Мілдред розповідає трагічну історію свого дитинства:

Я пам'ятаю свою матір і свого батька, але не можу уявити їхні обличчя. Річ у тім, що мене забрали у них, коли я була зовсім юною. Мені сказали, що одного разу я побачу їх. Але це була брехня.

Разом з Полсон в серіалі знялися Шерон Стоун, Синтія Ніксон, Корі Столл, Вінсент Д'Онофріо, Софі Оконедо, Джуді Девіс, а також Джон Джон Бріонес, Гаррієт Сенсом Гарріс та Фінн Віттрок, які теж зіграли в «Американській історії жахів» Раяна Мерфі.

Прем'єра 1 сезону трилера «Сестра Ретчед», на новому постері якого Полсон виглядає дуже зловісно, відбудеться вже наступного тижня, 18 вересня.

5838 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: