Джейсон Стейтем виконає головну роль у шпигунському трилері Гая Річі

4 вересня 2020,  22:10 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейсону Стейтему і Гаю Річі так сильно сподобалося їхнє недавнє возз'єднання на знімальному майданчику фільму «Інкасаторська вантажівка», який ще навіть не вийшов на екрани, що вони вже планують наступний спільний проект.

Стейтем та Річі вже працюють над новим шпигунським трилером, який називається «Five Eyes» («П'ять очей»), повідомив у четвер сайт Deadline.

У фільмі «Five Eyes» Стейтем зіграє загартованого на полі бою агента британської розвідки MI6, якого вербує в свою команду міжнародний шпигунський союз Five Eyes, щоб він вистежив і зупинив продаж нової небезпечної технології, що загрожує підірвати світовий порядок.

Компанію герою Стейтема в цій пригоді складе експерт з технологій із ЦРУ, з яким головний герой не одразу знаходить спільну мову.

Раніше Стейтем виконав головні ролі у фільмах Річі «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш», що вийшли на екрани в 1998 і 2000 році відповідно.

Зйомки фільму «Five Eyes» почнуться в Європі у жовтні. У нього поки немає дати прем'єри, а ось прем'єра наступної стрічки Річі «Інкасаторська вантажівка», де також зіграє Стейтем, очікується 15 січня 2021 року.

Минулого року Річі представив світу свій діснеївський рімейк «Аладдін», який заробив у прокаті більше 1 мільярда, а на початку цього року на великі екрани вийшов його кримінальний фільм «Джентльмени» з Меттью МакКонахі в головній ролі.

8167 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: