«Хлопаки»: Гоумлендер зустрічає потенційного рекрута для Сімки в новому фрагменті 2 сезону

4 вересня 2020,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 2 сезону свого хітового й божевільного супергеройського серіалу «Хлопаки» стримінгова платформа Amazon Prime Video опублікувала в мережі його новий розширений фрагмент за участю головного лиходія Гоумлендера.

Фрагмент показує Гоумлендера (Ентоні Старр) в колишньому офісі Меделін (Елізабет Шу), де йде ремонт. Він перебирає її речі і знаходить в холодильнику пляшечку з її грудним молоком. Гоумлендер вирішує підігріти його своїми лазерами, після чого жадібно випиває.

Як раптом до кабінету заходить Ешлі (Колбі Мініфі), яка зайняла місце Меделін після її смерті (від тих же лазерів Гоумлендера). Вона дякує Гоумлендеру за те, що він «рекомендував її на цю роботу», і він напевно зробив це неспроста.

Після чого вона питає, чи немає у Гоумлендера новин щодо вбивці Меделін Біллі Бутчера (Карл Урбан). І він відповідає, що «поки немає».

І тут Ешлі повідомляє хороші новини. Вона знайшла «ідеального кандидата», щоб замінити Прозорого (Алекс Гесселл) в Сімці.

У спортзалі Гоумлендер бачить, що цим кандидатом є супергерой Сліпа пляма (Кріс Марк), який тут же демонструє свою чудову фізичну підготовку. Гоумлендера вражає, що Сліпа пляма одразу ж його впізнав, і лідер Сімки називає його «другом» і «справжнім героєм».

Але раптом Гоумлендер скидає свою маску, знову стає справжнім собою і задає Сліпій плямі вбивче (і дуже криваве) «питання».

Після чого він говорить Ешлі, що тепер все буде проходити через нього, а вона буде розповідати йому про все, що відбувається на 99 поверсі. І що він сам буде затверджувати тих, хто входить до Сімки.

Прем'єра трьох перших серій 2 сезону «Хлопаків» відбулася на Prime Video сьогодні, так що ви вже можете подивитися, що ще витворить Гоумлендер, позбувшись Меделін.

7735 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: