«Тенет» заробив в прем'єрний вікенд в Україні 14,4 мільйона гривень

3 вересня 2020,  19:45 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на пандемію коронавірусу і обмеження в роботі кінотеатрів, наукова фантастика Крістофера Нолана «Тенет» успішно дебютувала в українському прокаті, заробивши в свої перші вихідні 14,4 мільйона гривень.

В інших країнах світу новий епік Нолана також дебютував успішно, заробивши за перший тиждень світового прокату аж $53,6 млн, що є рекордом для фільму з початку пандемії COVID-19 цієї весни. Так що «Тенет» вже увійшов в 10-ку найбільш прибуткових фільмів 2020 року.

З особливою теплотою прем'єру «Тенета» на минулих вихідних зустріли жителі Великої Британії ($7,1 млн), Франції ($6,8 млн), Південної Кореї ($5,1 млн), Німеччини ($4,5 млн), Італії ($1,9 млн), Австралії ($1,8 млн) та Саудівської Аравії ($1,5 млн).

В американський і китайський прокати «Тенет» виходить на цьому тижні, так що з нетерпінням чекаємо даних про те, скільки фантастиці Нолана вдасться заробити там.

Особливі надії студія Warner Bros. покладає на китайські кінотеатри, оскільки завдяки саме повторному релізу в Китаї фентезі «Гаррі Поттер і філософський камінь» вдалося у серпні стати мільярдером через 19 років після своєї прем'єри.

Квитки на фільм «Тенет» ви знайдете в нашій афіші.

6099 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: